Články se štítkem: Doporučené

Oprašte své stavební spoření a vyhrajte jackpot!

Plánujete rekonstrukci či modernizaci svého bydlení? Chtěli byste váš záměr spojený s bytovou potřebou financovat pomocí úvěru, ale odrazují vás vysoké úrokové sazby na hypotékách? Není třeba házet flintu do žita. Pokud máte stávající smlouvu stavebního spoření, můžete z ní za určitých podmínek využít tzv. řádný úvěr s velice atraktivní úrokovou sazbou, již od 2,99%.

Úvěry / 07. 12. 2022

číst dále

Nižší náklady na energie? Šetřete díky rekonstrukci a získejte dotaci ve výši až 50 % investice

Dle Českého statistického úřadu dosáhla průměrná roční míra inflace v květnu hodnoty 8,1 % a meziročně vzrostly spotřebitelské ceny o 16 %. Kromě potravin se zdražení razantně promítlo v oblasti bydlení, rostou ceny elektřiny i zemního plynu. K těmto hodnotám přibyl i fakt, že dostupnost vlastního bydlení se v poslední době mnoha lidem čím dál tím více vzdaluje. Kombinace vysokých úrokových sazeb, povinnosti bank dodržovat úvěrové ukazatele pro hodnocení bonity a rostoucí ceny nemovitostí a stavebních materiálů snižují reálnou možnost získat úvěr na koupi vlastního bydlení nebo na výstavbu rodinného domu.

Investice Úvěry / 23. 06. 2022

číst dále
mojmír kramný

Nebát se změn a mít odvahu je realizovat

Říká v rozhovoru Mojmír Kramný, jednatel a ředitel společnosti holver a dodává, že klienti často podléhají emocím. Zvlášť v současné složité situaci.

fintech / 08. 06. 2022

číst dále
graf

Obtíže investování v dobách vyšší inflace

Jak ochránit svůj majetek v dobách rostoucí inflace? Prvně je nutno podotknout, že inflace tu s námi byla vždycky. Nyní zažíváme extrémní růst, vždy bychom ale měli mít na zřeteli dlouhodobé hledisko. I strmé výkyvy se časem upraví do normálu, to už nám mnohokrát potvrdila historie. Nejdůležitější je v tuto chvíli nepodléhat panice a emocím. Stejně tak vám nepomůžou „zázračné“ investiční nástroje, které jsou naopak nejvíce rizikové, anebo narychlo upravená investiční strategie. Chce to především zachovat si chladnou hlavu.

Investice / 23. 05. 2022

číst dále
razítko

holver přichází s horkou novinkou. Poradcům nyní potvrdí vinkulaci pojistného plnění na centrále.

Horkou novinkou, kterou holver připravil pro své poradce, je možnost potvrzení vinkulace pojistné smlouvy z pojištění majetku občanů, a to na centrále. Cílem je ušetřit čas zprostředkovatelům a sjednotit proces zpracování obchodu. Aktuálně holver potvrzuje vinkulaci u sedmi pojišťoven a další budou postupně do portfolia přibývat.

Pojištění Úvěry / 15. 04. 2021

číst dále
ette budova

V Ostravě vyroste nová kancelářská budova. Své sídlo v ní bude mít i holver.

V centru Ostravy vzniknou další kancelářské prostory. Své sídlo si tady postaví skupina ette, jejíž členem je také společnost holver. Představitelé, kteří pocházejí z Ostravy, chtějí sídlo v reprezentativní podobě přenést z Prahy zpět do svého rodného města.

holver active / 08. 12. 2020

číst dále
starší články