ette budova

V Ostravě vyroste nová kancelářská budova. Své sídlo v ní bude mít i holver.

V centru Ostravy vzniknou další kancelářské prostory. Své sídlo si tady postaví skupina ette, jejíž členem je také společnost holver. Představitelé, kteří pocházejí z Ostravy, chtějí sídlo v reprezentativní podobě přenést z Prahy zpět do svého rodného města.

---Marta Schestag, marketing manager

 

Pětipodlažní budova s věží, která bude o dvě patra vyšší, vyroste na rohu ul. Švabinského a Porážková. Bude připomínat těžní věž, které jsou pro Ostravu typické. Tím, že se bude jednat o cihlovou a bohatě prosklenou stavbu, zapadne do celkové atmosféry tohoto místa.

 

Reportáž TV Polar

 

„Nejen, že jsme se rozhodli přesunout naše sídlo do rodného města, ale také podpořit úspěšné postupné přetváření „dělnické“ Ostravy na moderní kulturně-administrativní centrum prostřednictvím architektonicky zajímavé budovy, která bude kombinovat historické hodnoty Ostravska s moderními prvky.“uvedl CEO skupiny ette Daniel Barč.

 

Kromě kancelářských prostor bude součástí novostavby také parkovací plocha pro zaměstnance i návštěvníky. Dvě nejvyšší patra jsou určena pro management firmy a objekt je zakončen střešní zahradou, která bude sloužit k relaxaci všem zaměstnancům v budově.

Koncept budovy nového sídla skupiny ette zpracovala architektonická kancelář Grido, akchitektura a design.

Štítky

Doporučené

Související články

holver

holver oslavil 20 let

holver active / 17. 12. 2020

lidé

Zakoupením obrazu přispěl holver na dobrou věc

holver active / 24. 04. 2019

sedáky

Šetříme životní prostředí

holver active / 20. 11. 2020