zlato

Nově nákup zlata také přes IBIS IN GOLD

Nově jsme pro partnery holveru a jejich klienty rozšířili možnost jednorázového či pravidelného nákupu zlatých a stříbrných slitků či mincí přes společnost IBIS IN GOLD. Spolu s AuRentou tak nyní mají na výběr dva poskytovatele zprostředkující nákupy fyzického zlata.

 

Proces sjednání probíhá kompletně on-line, bez papíru. Navíc zprostředkování nákupu drahých kovů nevyžaduje žádnou registraci či povinnou zkoušku od ČNB, ani záznam z jednání. Je to jednoduché, stačí se registrovat a zprostředkovat nákup přes webové rozhraní přidělené holveru: holver.ibisingold.com.

 

Společnost IBIS IN GOLD je největší distributor zlata v ČR. Navíc je napojená přímo na švýcarskou rafinerii PAMP a velkoobchodně ji zastupuje na českém a slovenském trhu. V nedávné době spustila nový produkt pravidelného spoření iiplan s nejlevnější cenou zlata na trhu, doživotní úschovou nakoupených drahých kovů zdarma, vrácení poplatku za sjednání smlouvy v plné výši či garanci zpětného odkupu slitků. Pravost zlata lze ověřit metodou Veriscan, která zamezuje padělání zlata. Samozřejmostí je on-line kalkulačka a přehled sjednaných smluv.

 

Fyzické zlato by mělo být součást každého, správně diverzifikovaného portfolia, hlavně u bonitních klientů. Zlato slouží jako ochranný prvek před vysokou inflací nebo turbulentní tržní situací.

Více o zlatě a našem pohledu na „investování“ do zlata si můžete přečíst v článku https://blog.holver.cz/blog/ne-vzdy-se-zlato-trpyti.

Štítky

Doporučené

Související články

černá labut

Černá labuť aneb jak využít koronavirus z pohledu investora

Investice / 18. 05. 2020

Nižší náklady na energie? Šetřete díky rekonstrukci a získejte dotaci ve výši až 50 % investice

Investice Úvěry / 23. 06. 2022

notebook

Poradci po pandemii, co jim covid dal a vzal

Investice / 22. 07. 2021