Články se štítkem: Nejčtenější

Čekání na zázrak

Je za námi rok 2022, který byl z pohledu hypotečního businessu velmi turbulentní, a to zejména jeho první polovina.

Pojištění / 19. 01. 2023

číst dále

Plány na rok 2023 v pojistkách, co se chystá?

V roce 2023 budeme žít pojištěním. Zase. Neodpočineme si, turbulentní doba bude pokračovat a předpokládám, že budeme opět vystaveni novým impulsům.

Pojištění / 15. 12. 2022

číst dále

Rádce pro poradce: Jak pojistit chalupu, tepelné čerpadlo nebo sekačku na zahradě?

Mnoho pojišťoven reaguje na aktuální dobové trendy a nabízí alternativní možnosti neživotního pojištění. Tyto informace nenajdete na první dobrou, je třeba důkladně prostudovat detaily nabízeného produktu, případně prozkoumat další možnosti připojištění. Získejte přehled díky našemu rádci a navrhněte klientovi pojistnou smlouvu tak, aby byl skutečně chráněn a vyhovovala jeho specifickým požadavkům. Jaké netradiční produkty pojišťovny nabízejí?

Pojištění / 30. 06. 2022

číst dále
holver den

holver den s pojištěním se zaměří na úrazy. Registrace na webinář je spuštěna.

Získejte v krátkém čase co největší přehled o produktech na poli pojištění. Dubnový holver den s pojištěním se otevírá externím poradcům. Proběhne 29. 4. v čase 9-11 hodin a věnovat se bude tématu "denní odškodné a trvalé následky úrazem". Registrace je spuštěna.

Pojištění / 08. 04. 2021

číst dále
linkedin

Rozsviťte svůj business díky LinkedInu

Kdy jindy než teď, kdy je většina národa on-line, nepoužít pro rozvoj svého businessu také on-line? Jak získat nové kontakty, jejich důvěru a přeměnit je v zákazníky? Odpovědí může být právě LinkedIn, nejúspěšnější sociální síť pro business.

holver active / 03. 02. 2021

číst dále
odškrtnutí

Parlament, Senát a prezident pomohli pojistnému trhu. Termín zkoušek pro pojištění se posouvá.

Jarní a podzimní mimořádný stav v důsledku šíření nemoci Covid-19 vyvolal pro početnou skupinu poradců krizový stav. Většina se poctivě připravovala na složení odborné zkoušky pro pojištění, měla rezervovaný termín, bohužel marně. Poradci, kteří nestihli absolvovat zkoušku, mohou ve své práci pokračovat. Musí však uhradit správní poplatek a certifikát získat v náhradním termínu.

Pojištění / 14. 12. 2020

číst dále
starší články