holver den

holver den s pojištěním se zaměří na úrazy. Registrace na webinář je spuštěna.

Získejte v krátkém čase co největší přehled o produktech na poli pojištění. Dubnový holver den s pojištěním se otevírá externím poradcům. Proběhne 29. 4. v čase 9-11 hodin a věnovat se bude tématu "denní odškodné a trvalé následky úrazem". Registrace je spuštěna.

---Miroslav Kraus, podpora pro pojištění

holver den s pojištěním se zaměří na téma „denní odškodné a trvalé následky úrazem“

 

Největší dopad do života člověka a jeho okolí představují úrazy, které zanechají závažné trvalé následky. Zaměříme se na dvě vybrané rizika spojená s rizikem úrazu: 1) dávka při době nezbytného léčení úrazu (denní odškodné nebo tělesné poškození), 2) trvalé následky úrazem s progresí.

Úraz co není úraz, jak se pojišťovny dívají na povolání, jak se počítá progrese trvalých následků, lze pojistit ruce nebo nohy, vliv alkoholu na pojistné plnění, jak na vojáky, rekreační a profesionální sport a mnoho jiného.

Na on-line setkání zazní v podání odborníků vybrané produktové informace, důležité vlastnosti, výhody a omezení, výluky u vybraných rizik schovaných v životním pojištění.

 

Jak se registrovat?

 

Registrace probíhá na odkazu: https://holver.cz/holver-den-s-pojistenim. Registrovaní obdrží do e-mailu odkaz pro přihlášení do webináře. Není přitom třeba stahovat žádnou aplikaci, nebo se registrovat do platformy. Stačí kliknout na obdržený odkaz.

Štítky

Nejčtenější osobní rozvoj

Související články

tablet zámek

Ransomware a možnosti pojištění

Pojištění / 28. 05. 2021

auto

Zelená nebo Bílá?

Pojištění / 27. 05. 2020

zápisky

Pojištění odpovědnosti za škodu jde nahoru

Pojištění / 20. 04. 2021