peníze

Rozšiřujeme produktové portfolio o investiční platformu EDWARD!

S novou platformou EDWARD pomocí pár kliků zprostředkujete investice každému vašemu klientovi. Investování a zprostředkování investic již snad nebude jednodušší. Začínáme na konci června, máte se na co těšit!

--- Dalibor Hampejs, podpora pro investice, holver

Platforma EDWARD přináší vše, co doposud na trhu chybělo. Komplexní, přehledná, automatizovaná, paperless aplikace, která dokáže na základě zadaných cílů, potřeb a vyhodnocení investičního dotazníku přiřadit portfolio na míru každému investorovi. Následně je portfolio řízeno autopilotem a vy můžete řešit s klientem další byznys a/nebo rozvíjet hlubší vztahy.
 
edward
 
Portfolio je složené ze stále populárnějších ETF (Exchange Traded Fund – indexové, na burzách obchodované fondy). Každé portfolio je široce diverzifikované z mnoha pečlivě vybraných ETF zaměřujících se na všechny třídy aktiv (akcie, dluhopisy, komodity, nemovitosti) a regiony. Výběr, správu, rebalancování a další úpravy a nastavení portfolia zajišťují odborníci. Navíc máte k dispozici možnost měnového zajištění.

 

Platformu můžete využít buď pouze jako produktový investiční nástroj, kdy po vyplnění a vyhodnocení investičního dotazníku systém přidělí na základě rizikového profilu konkrétní široce diverzifikované portfolio, klient on-line podepíše smlouvu a začíná investovat, nebo půjdete do hloubky a nastavíte kromě dlouhodobých cílů i ty střednědobé a krátkodobé, např. koupě auta, splátku hypotéky, studium dětí. Jednotlivé plány lze kdykoliv editovat, doplňovat tak, jak to v životě bývá. Aplikace vše automaticky přepočítá na doplněné zadání a vždy vyhodnotí, zda jsou stanovené cíle vůbec reálně dosažitelné. Zřejmě nejčastěji EDWARDA využijete pro plánování úspor na důchod, kdy systém pracuje i s odhadem státní a doplňkové penze a váš klient názorně uvidí, kolik bude potřeba našetřit a vydělat prostřednictvím investic, aby si zajistil poklidné a důstojné stáří.

 

Malou ochutnávku najdete ve videu:
 

Štítky

Nejnovější

Související články

lesk

Ne vždy se zlato třpytí

Investice / 24. 08. 2020

Nemovitostní fondy stále v kurzu, ale…

Investice / 26. 01. 2023

mrakodrapy

Inflace – tichý, ale o to zákeřnější ničitel našich úspor

Investice / 21. 07. 2021