prasátko

holver rozšiřuje portfolio služeb svých poradců, obnovuje spolupráci s pojišťovnou DAS

Produkty pojištění právní ochrany pro občany a podnikatele od pojišťovny DAS se objeví v nabídce holveru. Právní ochrana je produkt, kterým finanční profesionálové mohou zabezpečit svým klientům právní poradenství a platby za advokáta, soudní řízení, zpracování znaleckých posudků či služby tlumočníka v různých oblastech běžného i pracovního života.

Žádané pojištění DAS právní ochrana přispívá jak k rozšíření portfolia služeb finančních profesionálů spolupracujících s holverem, tak i k šíření právního povědomí, aby každý dobrý člověk mohl šetřit čas, peníze i nervy na příjemnější a pohodlnější život.

 

Pojišťova DAS je na trhu více než 20 let. Od roku 1995 je jejím posláním bránit slušné lidi před nespravedlností, nesmysly, zvůlí, byrokracií, nejasnými podmínkami a neférovým přístupem. Kdy se může jejich služba / produkt hodit?

 

• Zaměstnavatel odmítá vyplatit mzdu
• Škoda na majetku nebo zdraví při nehodě
• Neférový dodavatel
• Zkažená dovolená ze strany cestovní kanceláře
• Neférový prodejce v případě koupě auta
• Škoda na majetku nebo újma na zdraví při nehodě

 

Každý poradce holveru, který má zájem nabízet tyto pojistné produkty, se již dnes může přihlásit na odborný produktový on-line seminář, po jehož absolvování získá základní certifikaci DAS/občan, která jej opravňuje nabízet a sjednávat pojištění pro občany. Držitelé certifikace DAS/občan si pak mohou rozšířit svou nabídku o produkty DAS/podnikatelé. Školení proběhne začátkem února 2021 a zahrnuje pojištění pro firmy, lékaře, obce, školy a školky a další.

Štítky

Nejnovější

Související články

ilustrace covid

O pohledávkách aneb co nás COVID učí

Pojištění / 19. 08. 2020

dům na kostkách

Myslete na správná nastavení rizik u svého majetkového pojištění

Pojištění / 05. 05. 2021

auto

Zelená nebo Bílá?

Pojištění / 27. 05. 2020