přednáška

Nejlepší obchodníci holveru pracovali na osobním rozvoji s Janem Mühlfeitem

V krásném prostředí Wellness hotelu Vista se potkali ti nejúspěšnější finanční poradci ze společnosti holver. Akce se konala za podpory partnera - ČSOB Group Broker Management.

--- Marta Schestag, PR manager, holver

V rámci tohoto výročního setkání jsme se věnovali jak vzdělávacím a profesním, tak i společenským aktivitám. Nemohla chybět produktová školení a prezentace řečníků, ale čas byl i na outdoorové aktivity. Všichni účastníci se vydali na krásnou procházku po místní Stezce v oblacích.

 

Jednou z nejzajímavějších částí programu byla bezpochyby přednáška speciálního hosta, Jana Mühlfeita, se kterým jsme pilovali naše silné stránky. Jan, autor knihy Pozitivní leader, předával své mnohaleté zkušenosti s vedením a motivací lidí, které získal jako bývalý prezident evropského Microsoftu. Zájemci si mohli odnést výtisk Pozitivního leadra i s osobním věnováním autora.

 

Mezi naše priority patří posouvání potenciálu našich obchodníků. Každý rok proto pořádáme výroční setkání se speciálním hostem, významnou ikonou na poli osobního růstu. Velké poděkování za výroční setkání roku 2018 patří partnerovi akce, ČSOB Group Broker Management, upřesnil Mojmír Kramný, ředitel holveru.

 

Výroční setkání holveru na Dolní Moravě bylo opravdu famózní, plné skvělých lidí a podpořené úžasnou atmosférou. Už se těšíme na další, opět s těmi nejlepšími!

Štítky

osobní rozvoj

Související články

kramný

Mojmír Kramný: Koronavirus nastaví ve finančním poradenství nové standardy

holver active / 09. 04. 2020

holver

holver oslavil 20 let

holver active / 17. 12. 2020

brand book

Nový brand book posouvá holver zase o kousek dále

holver active / 24. 11. 2019