domy

rEVOLUCE MŮJ MAJETEK- online školení pro finanční profesionály od Generali Česká pojišťovna

Nenechte si ujít online školení rEVOLUCE MŮJ MAJETEK. Dozvíte se více o produktu pojištění majetku občanů Můj majetek, o novinkách a změnách v produktu a také o možnosti elektronického podpisu.

 

Školení pro finanční profesionály proběhne 15. 12. 2020 v čase od 10 do 12 hodin. Bližší informace, včetně odkazu pro přihlášení najdete zde.

 

Můj majetek je komplexní produkt pro pojištění majetku a odpovědnosti občanů zahrnující i možnost dalších pojištění, služeb a benefitů. Je unikátní svou možností přizpůsobit se klientovým potřebám a rozsahem pojistné ochrany.

 

Pojištění splňuje základní očekávání našich klientů – za peníze, které dostanu od pojišťovny, si poškozenou věc opravím, nebo koupím novou. Zcela změnilo filozofii našeho pojištění ve prospěch klientů:

– Vybavení domácnosti hradíme bez odpočtu opotřebení
– Byt lze pojistit na tržní cenu

 

Nikdo z nás nežije ve vzduchoprázdnu. Většinou jsme součástí větší či menší skupiny osob, která tvoří tzv. domácnost. Tito lidé spolu trvale žijí, někde bydlí a vlastní větší či menší majetek. Ten je neustále ohrožován nejrůznějšími riziky a málokdo z nás je připraven bez potíží ustát situaci, která nás o tento majetek z ničeho nic připraví.

 

Přijít nečekaně o majetek může být velký a těžko řešitelný problém, ale je to problém náš. Jenže každý z nás může způsobit velké starosti také druhým. Žijeme, bydlíme a pohybujeme se mezi lidmi. A každý náš úkon, každý krok, může zasáhnout do života jiného člověka. Bohužel v řadě případů to je zásah negativní. Někdy s lehkými, někdy i s těmi nejtragičtějšími následky. Nastane-li taková situace, měli bychom být připraveni poskytnout poškozenému adekvátní odškodnění.

 

Pokud náš poklidný život poznamenají popisované události, můžeme je vyřešit tak, že sáhneme do vlastních úspor. Může to však znamenat i výrazné komplikace. Nebo se chováme zodpovědně a máme sjednáno kvalitní pojištění…

 

Štítky

Související články

Plány na rok 2023 v pojistkách, co se chystá?

Pojištění / 15. 12. 2022

rozhovor

Nový podcast o bezpečnosti na internetu s předními osobnostmi kyberbezpečnosti

fintech / 21. 05. 2020

dům na kostkách

Myslete na správná nastavení rizik u svého majetkového pojištění

Pojištění / 05. 05. 2021