sedáky

Šetříme životní prostředí

Jak bychom v oboru financí mohli přispět k ochraně životního prostředí? Někdy se stačí jen podívat kolem sebe a zamyslet se nad tím, jaký odpad v kanceláři vytváříme a zda by ještě nemohl dostat druhou šanci na život.

--- Marta Schestag, marketing manager

Druhou šanci získaly naše staré roll-upy. Ty se během pár dní proměnily v praktické a designově originální sedací vaky. I přesto že jsou vyrobené ze starých bannerů, jedná se o pevný a odolný materiál. Sedáky tak při správném zacházení vydrží i několik let. Jejich pohodlí si bude moci odborná veřejnost vyzkoušet například na konferenci Colors of Finance.

 

Jde o pilotní projekt na podporu společenské odpovědnosti, který vznikl ve spolupráci se společností sunette. Ta zmapovala příležitosti a navrhla projekty za účelem minimalizace dopadů z naší činnosti na životní prostředí. Zaměřila se přitom na tři hlavní oblasti: kancelář, marketing a odpady.

 

 

Sedáky ze starých bannerů vyrobila společnost TOOP design, která se specializuje na upcycling. Přeměňuje nevyužívané materiály, které by skončily jako odpad, v nové produkty.

Štítky

Související články

lidé

Zakoupením obrazu přispěl holver na dobrou věc

holver active / 24. 04. 2019

přednáška

Nejlepší obchodníci holveru se po boku světoznámé freediverky učili pracovat se stresem

holver active / 26. 11. 2019

kramný

Mojmír Kramný: Na první místo stavíme sílu partnerství

holver active / 23. 11. 2019