kramný

Mojmír Kramný: Na první místo stavíme sílu partnerství

Rozhovor s Mojmírem Kramným, ředitelem společnosti holver, nejen o vlivu sportu na byznys, ale také o zhodnocení aktivit a připravovaných novinkách v broker poolu, který na první místo staví sílu partnerství.

--- Mojmír Kramný, ředitel společnosti, holver

 

Jaký je vliv sportu na život a byznys?

Cesta k vítězství je boj, bez kterého by nepřišlo uspokojení z výhry. Zákonitost, která platí ve sportu i v byznysu. K hokeji, nebo obecně ve sportu, potřebujete spoluhráče, trenéry, zázemí, nástroje, chuť se učit a odhodlání vyhrávat. To všechno a navíc zkušenost, že občas umím z kdejaké situace “vybruslit”, jsem si přenesl do holveru. Sportovní terminologií jsme se v posledních letech museli výrazně přizpůsobit tempu a stylu hry, protože se kompletně změnil trh a úroveň služeb. Změnili jsme tedy taktiku, herní plán i složení realizačního týmu, abychom mohli podávat ty nejlepší výkony a vyhrávat!

 

Co se za poslední roky v holveru změnilo?

Přestěhovali jsme se do větších, reprezentativních prostor a posílili centrálu o několik výrazných osobností. Vytvořili jsme nadstavbu interního systému net. holver, obchodní systém finanční studio a rozšířili ho o srovnávače a sjednávače pojištění, úvěrů a investic. Postavili jsme základy úspěšné konference Colors of Finance a dále rozvíjíme naše vzdělávací aktivity zaměřené na prohloubení znalostí a rozvoj osobnosti.
Především jsme ale začali budovat silnou, soudržnou komunitu profesionálů, kterým nasloucháme a naplňujeme tak společné plány a vize.

 

Jaké jsou vaše vize?

Shrnul bych to do několika oblastí.

Kontinuita – v následujících letech dojde k přerozdělení trhu a zůstanou pouze silní hráči, my jsme připraveni na růst a budeme jedním z nich. Našim partnerům tak budeme moci přinášet i nadále špičkové zázemí pro jejich práci.

 

Odbornost a znalosti – jsem přesvědčený, že má-li mít poradce pro klienta přidanou hodnotou, musí být na vysoké úrovni, co se týče znalostí, analytického myšlení i obchodních dovedností. Proto je naším cílem zaměřit se na specializovaná školení a spolupráci s renomovanými společnostmi i řečníky -vzdělání je naše fitness!

 

Podpora – a protože nikdo neumí vše, máme obchodní tým složený z odborníků na jednotlivé produktové segmenty, připravené poradit. Samozřejmostí jsou pak analytické nástroje, které zrychlují a zefektivňují správu, analýzu i administraci.

 

Rychle, jednoduše, online – zaměřujeme se na zefektivnění administrativy, a proto je u nás již dnes většina dokumentů, včetně jejich podpisu, řešena digitálně a s využitím dostupných dat ze systému.

 

Velikost a stabilita – nechceme být největším ani nejrychleji rostoucím poolem, cílem je být pouze tak velký, abychom zajistili každému maximální servis i úroveň služeb a byli více než konkurenceschopní. Jsme členem skupiny ette, a to nám dává velikost, sílu a možnosti využít synergických efektů napříč jednotlivými odvětvími.

 

Proč by se měl poradce rozhodnout pro holver?

Naše slovo vždy platí. Vzájemné vztahy nestavíme na základě obchodních výsledků. Pro naše partnery jsme tady osobně a zajímá nás názor každého z nich. Díky tomu dosahujeme společných výsledků. Jsme komunita, kde jediným měřítkem je síla partnerství…

www.holver.cz

„ Výhra není všechno, výhra je to jediné. “
Mojmír Kramný

Štítky

Související články

linkedin

Rozsviťte svůj business díky LinkedInu

holver active / 03. 02. 2021

přednáška

Nejlepší obchodníci holveru se po boku světoznámé freediverky učili pracovat se stresem

holver active / 26. 11. 2019

sedáky

Šetříme životní prostředí

holver active / 20. 11. 2020