lidé

Zakoupením obrazu přispěl holver na dobrou věc

Ostravský broker pool holver odkoupil unikátní obraz, který vznikl na konferenci Colors of Finance. Přispěl tím na dobrou věc.

--- Marta Schestag, PR manager, holver

Společnost holver přispěla koupí obrazu, který vznikl v rámci doprovodného programu konference Colors of Finance. Na začátku bylo pouze bílé plátno, které čekalo na své pomalování. Do tvorby originálního díla se zapojili účastníci konference v rámci aktivity na podporu kreativity, kterou organizátoři připravili ve spolupráci se sdružením Všichni jsme umělci. Výtěžek z prodeje putoval Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek.

 

„Nejlepší způsob, jak podnítit kreativitu, je se chovat kreativně. Podobně se i týmy a organizace stanou tvořivější, pokud se tak začnou chovat,“ dodala k volbě projektu Marta Augustýnková, marketing & event manager holveru.

 

Zakladatel projektu, Cyril Vltavský, průběh hodnotil takto: To, co mě na projektu stále baví, jsou reakce lidí. Často je tento průběh vzniku důležitější než samotný obraz. Stejně jako je tomu v práci a životě. Lidé na sebe navazují, doplňují se nebo překreslují. Vrstvu po vrstvě tak společně vytvořili obraz, který bude vzpomínkou na tento den.

 

Výsledný obraz, pestrobarevné dílo skoro stovky účastníků konference, pak zakoupila právě společnost holver. Stane se teď součástí výzdoby jejích kanceláří: „Růžový obraz – růžová budoucnost. To je první, co nás napadlo, když jsme viděli výsledné dílo, na kterém převládá růžová barva.

Právě díky jeho optimismu a protože ruku k dílu přiložili i všichni naši kolegové, jsme se rozhodli obraz zakoupit a pověsit do kancelářských prostor,“ uvedl Mojmír Kramný, ředitel holveru.

Štítky

Související články

přednáška

Nejlepší obchodníci holveru pracovali na osobním rozvoji s Janem Mühlfeitem

holver active / 09. 11. 2018

linkedin

Rozsviťte svůj business díky LinkedInu

holver active / 03. 02. 2021

holver

holver oslavil 20 let

holver active / 17. 12. 2020