holver den

Dubnové holver dny jsou otevřeny také externím poradcům

Získejte v krátkém čase co největší přehled o produktech na poli pojištění a úvěrů. Dubnový holver den s pojištěním a holver den s úvěry se otevírají externím poradcům. Registrace je spuštěna.

--- marketing, holver

holver den s pojištěním

 

Úraz, co není úraz, jak se pojišťovny dívají na povolání, jak se počítá progrese trvalých následků, lze pojistit ruce nebo nohy, vliv alkoholu na pojistné plnění, jak na vojáky, rekreační a profesionální sport a mnoho jiného. Na online setkání zazní v podání odborníků vybrané produktové informace, důležité vlastnosti, výhody a omezení, výluky u vybraných rizik schovaných v životním pojištění. Těšit se můžete na oblíbený formát 9×10 minut, kde bude řečeno opravdu jen to podstatné.

 

Zaměříme se na dvě vybraná rizika spojená s rizikem úrazu:
> dávka při době nezbytného léčení úrazu (denní odškodné nebo tělesné poškození)
> trvalé následky úrazem s progresí

 

 

holver den s úvěry

 

Potřebujete klientům snížit měsíční zatížení a konsolidovat jejich stávající závazky? Hledáte půjčku na cokoliv s rychlým online sjednáním? Jak klientovi zajistit pohotovostní rezervu ve formě kreditní karty či kontokorentu? Novinky a zajímavé „vychytávky“ se dozvíte během holver dne na téma spotřebitelské úvěry. Představí se vám zástupci z řad našich poskytovatelů v krátkých prezentacích, ve kterých shrnou jejich hlavní výhody.

 

Devět poskytovatelů představí aktuální novinky a “vychytávky” z jejich produktové nabídky:
> neúčelové půjčky pro retailové klienty
> konsolidace stávajících závazků klienta
> kreditní karty a kontokorent
> jak efektivně využít čas aneb rychlé online sjednání úvěrových produktů

 

Štítky